Gitaarles in Tiel

Kinderen en volwassenen zijn welkom in mijn atelier in Tiel. Wil je op gitaarles? Meld je dan aan.

Gitaarles

Gitaar is het instrument dat ik het liefste bespeel. Ik geef al gitaarles vanaf mijn 16e jaar. De vreugde in het lesgeven heb ik nog steeds.

De gitaar is een veelzijdig instrument. Je kunt er alle kanten mee op: flamenco, liedbegeleiding, blues, klassiek of een Zuidamerikaanse tango. Genieten van de diversiteit en de warme klanken van de gitaar staan voorop. In mijn gezellige atelier in Tiel sta ik garant voor een gitaarles aangepast aan je wensen. Bij verschillende lesmethode worden CD’s geleverd. Je speelt mee in een heuse popgroep of ensemble.

Zangles

Door zangles kunt je meer vreugde gaan beleven aan zingen. Je zult merken dat gerichte oefeningen het plezier en gemak in het zingen zullen vergroten. Tevens werk je ongemerkt aan je ademhaling. Je zult merken dat dit een goede en ontspannende uitwerking op je heeft.

Gitaarles, Blokfluitles of Pianoles

Weet je nog niet welk instrument je wilt gaan bespelen en/of ben je jonger dan 9 jaar? Maak dan kennis met instrumenten, ritme, melodie, zang, spel en beweging in de lessen algemene muzikale vorming. Dit kan in een groepje of individueel. Muziekles is er ook voor kinderen met ADHD, autisme en een verstandelijke of lichamelijke beperking. Voor elke leeftijd en niveau is er een passend programma. Ook peuters zijn samen met een ouder welkom.

Muziekles op Maat

Spelen met Klank gaat altijd uit van mogelijkheden. Daarom kan ook jij onafhankelijk van leeftijd, ervaring en beperkingen, muziek leren maken en hiervan genieten. Een proefles is mogelijk en vrijblijvend.


Tarieven:

Les 18 – vanaf € 23,50 per half uur
Les 18 + vanaf € 25,00 per half uur